مکنده صنعتی

جاروبرقی صنعتی یک وسیله نظافت است که بیشتر در محیط‌های صنعتی و تجاری استفاده می‌شود. این جاروبرقی‌ها توان بالایی داشته و معمولاً برای تمیزکردن سطوح بزرگ و پرتردد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دستگاه مکنده صنعتی معمولاً دارای یک موتور قدرتمند است که باعث ایجاد جریان هوای قوی با سرعت بالا می‌شود. این جریان هوا باعث جمع‌آوری ذرات گرد و خاک و مواد دیگر از سطح مورد نظر می‌شود. جاروبرقی صنعتی معمولاً دارای فیلترهای قوی مانند فیلترهای HEPA هستند و به همین دلیل می‌توانند به عنوان یک راه حل مناسب برای تمیزکردن محیط‌هایی مانند بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌ها و سایر محیط‌های پرتردد که حساسیت بالایی دارند، مورد استفاده قرار گیرند.

مکنده صنعتی

مکنده صنعتی، دستگاهی است که برای مکانیزه کردن فرآیندهای تولید کالاها استفاده می‌شود. همان طور که پیش تر گفته شد، این دستگاه از قدرت مکش بسیار بالایی برخوردار است و می‌تواند گرد و غبار و آلودگی‌های ریز محیط‌های صنعتی و نیمه صنعتی را به درون مخزن یا کیسه مخصوص گرد و غبار خود بکشد. امروزه استفاده از شیوه‌های نوین همچون بهره مندی از دستگاه مکنده صنعتی می‌تواند علاوه بر افزایش کیفیت نظافت و بهداشت، باعث افزایش سرعت تمیزکاری و کاهش هزینه‌ها می‌شود. همچنین این امر منجر به صرفه جویی در زمان و استفاده از همین زمان‌های اضافی در بخش‌های دیگر را فراهم می‌سازد.

 جاروی صنعتی چگونه کار می کند؟

دستگاه مکنده صنعتی با استفاده از یک موتور قوی و یک واحد جمع آوری گرد و غبار کار می‌کند. در این دستگاه، هوای کثیف از طریق ورودی هوا به داخل دستگاه جذب می‌شود و سپس به وسیله یک فیلتر به خروجی هوا منتقل می‌شود. در کل، دستگاه مکنده صنعتی با استفاده از یک سیستم پیچیده از فیلترها و برس ها، به جهت جمع آوری گرد و غبار کار می‌کند تا یک محیط صنعتی و تجاری را از گرد و غبار پاک کند.

لوازم جانبی این دستگاه شامل چه مواردی است؟

لوازم جانبی جاروبرقی صنعتی فلامک ماشین عبارتند از : 7 نوع نازل، یک عدد لوله خرطومی یا یک عدد لوله فلزی، دو عدد تیغه برس

انواع گوناگون جاروبرقی صنعتی شامل چه مواردی است؟

کارکرد مکنده صنعتی شباهت زیادی به جاروبرقی دارد با این تفاوت که از میزان مکش، قدرت فیلتراسیون و ظرفیت خازن بسیار بالاتری برخوردار است. این دستگاه‌ها در انواع مختلفی طراحی و عرضه می‌شوند که ارتباط زیادی با نوع صنعت و مراکز کاری که این نوع دستگاه‌های مکنده مورد استفاده قرار می‌گیرند، خواهد داشت. می‌توان دستگاه‌های مکنده‌ای که در صنعت استفاده می‌شود را در انواع زیر دسته بندی کرد :

  1. مکنده شهری و صنعتی
  2. مکنده‌های صنعتی خاک
  3. دستگاه مکنده هواکار
  4. دستگاه‌های مکنده مخصوص غبارهای خطرناک
  5. دستگاه‌های ضد انفجار
  6. دستگاه‌های صنایع غذایی و دارویی
  7. مکنده‌های صنعتی صنایع بسته بندی
  8. دستگاه‌های مکنده‌ها تراشه و مواد روغنی
  9. مکنده‌های انتقال مواد
  10. دستگاه مکنده ایمنی و بهداشت
  11. مکنده واترجت
  12. دستگاه‌های صنعتی آب و خاک همزمان سه فاز
  13. مکنده مرکزی
  14. دستگاه مکنده کامیونی
  15. مکنده‌های صنعتی تک قلو و دوقلو نیترو
  16. مکنده‌های صنعتی پرتابل
  17. مکنده‌های تک فاز و سه فاز

مزایای استفاده از جاروی صنعتی چیست؟

  1. امکان جمع آوری انواع آلودگی‌های سخت و سنگین.
  2. بهره مندی از ظرفیت بالا در نظافت
  3. برخورداری از قدرت و سرعت مکش بالا
  4. امکان جمع آوری آلودگی‌های جامد و مایع
  5. داشتن بازده بسیار بالا
  6. قابلیت جابجایی آسان
  7. امکان طراحی مخازن در حجم‌های متفاوت
  8. قابلیت جمع‌‌ آوری آلودگی‌های بسیار ریز
  9. بهره مندی از مقاومت بالا به منظور استفاده در محیط‌های صنعتی
  10. افزایش سرعت عمل در نظافت محیط‌های صنعتی

کاربردهای مکنده صنعتی شامل چه مواردی است؟

برجسته ترین کاربرد مکنده‌های صنعتی عبارتند از :

  1. جمع آوری آلودگی‌های حاصل از فرایندهای مختلف در محیط‌های صنعتی
  2. قابلیت جمع آوری مواد پودری و ریز مانند خاکستر
  3. قابلیت جمع کردن مواد سمی و اشتعال زا
  4. تمیز کردن خط تولید از مواد پودری
  5. برخورداری از قدرت و سرعت بالا
  6. ظرفیت بسیار بالا جهت جمع آوری مواد سنگین و درشت مانند سنگ
  7. بهره مندی از سیستم فیلتراسیون قدرتمند
  8. قابلیت جابجایی و حمل راحت
  9. استفاده راحت
  10. کاهش زمان نظافت
  11. برخورداری از مکش قدرتمند
  12. پیشگیری از برگشت ذرات به محیط
  13. کاهش میزان تعمیرات و بهبود نگهداری ماشین آلات صنعتی

چه معیارهایی را باید در هنگام خرید یک مکنده صنعتی مناسب در نظر گرفت؟

خرید یک مکنده صنعتی بسته به نوع کاربرد آن، تعیین می‌شود. با این حال، برخی از معیارهایی که می‌توانید در هنگام خرید یک مکنده صنعتی مناسب در نظر بگیرید، عبارتند از :

  • نوع مکنده : نوع مکنده صنعتی بسته به نوع کاربردی که دارید، ممکن است متفاوت باشد. برای مثال، مکنده‌هایی که برای جمع‌آوری گرد و غبار استفاده می‌شوند، با مکنده‌هایی که برای تهویه اتاق‌های بزرگ استفاده می‌شوند متفاوت هستند.
  • ظرفیت مکنده : ظرفیت مکنده به میزان هوایی که می‌تواند جذب کند و حجمی که می‌تواند از خود بیرون دهد، اشاره دارد. برای انتخاب مکنده مناسب، باید با توجه به ابعاد و اندازه محیط کاری خود، ظرفیت مناسب را انتخاب کنید.

 

  • قدرت موتور : قدرت موتور مکنده نیز بسیار مهم است. قدرت موتور باید به گونه‌ای باشد که بتواند با توجه به حجم و نوع استفاده، به خوبی کار کند.
  • سایر ویژگی‌ها : سایر ویژگی‌های مهمی که باید در هنگام خرید یک مکنده صنعتی در نظر گرفته شود عبارتند از : قابلیت حمل و نقل، سایز و وزن، سطح صدا، قابلیت تنظیم سرعت و دمای مکنده.
  • قیمت : قیمت نیز یکی از عوامل مهمی است که باید در هنگام خرید یک مکنده صنعتی در نظر گرفته شود. برای انتخاب مکنده مناسب، باید با توجه به نوع کاربردی که دارید و بودجه خود، انتخاب مناسبی را انجام دهید.

چه عواملی بر قیمت مکنده صنعتی تأثیرگذار هستند؟

امروزه با ظهور تولیدکنندگان مختلف در سراسر دنیا، مکنده‌های صنعتی در انواع مختلفی تولید و روانه‌ی بازار می‌شوند که هر کدام از آن‌ها دارای اجزا و قدرت‌های متفاوتی هستند؛ بنابراین، نمی‌توان یک قیمت کلی برای آن‌ها در نظر گرفت. قیمت این دستگاه‌ها ارتباط تنگاتنگی با قدرت اجزاء و همچنین برند دستگاه دارد.

  • تقاضا و عرضه : تقاضای بیشتر از مکنده صنعتی می‌تواند باعث افزایش قیمت آن شود، در حالی که عرضه بیشتر می‌تواند باعث کاهش قیمت آن شود.
  • هزینه تولید : هزینه‌های تولید، از جمله هزینه‌های مواد اولیه، نیروی کار و انرژی، می‌توانند تأثیر بسزایی در تعیین قیمت مکنده صنعتی داشته باشند.
  • تحریم‌ها و تعرفه‌ها : تحریم‌ها و تعرفه‌های محدودیت‌های تجاری می‌توانند باعث افزایش قیمت مکنده صنعتی شوند.
  • تأثیرات ارزش ارز : تغییرات در ارزش ارز می‌تواند تأثیر بسزایی در قیمت مکنده صنعتی داشته باشد. برای مثال، افزایش ارزش ارز می‌تواند باعث افزایش قیمت مکنده صنعتی شود.
  • تکنولوژی : پیشرفت تکنولوژی می‌تواند باعث کاهش هزینه‌های تولید و افزایش عرضه مکنده صنعتی شود و این می‌تواند باعث کاهش قیمت آن شود.
  • شرایط بازار : شرایط بازار می‌تواند نقش مهمی در تعیین قیمت مکنده صنعتی داشته باشد. این شرایط شامل رقابت، نوآوری و تغییرات در بازار هستند.